Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ

Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω


A B C D E F G H I J K L M

N O P Q R S T U V W X Y Z

 

 

 

Γινετε μελος στο site μας
Εντελως Δωρεαν

Δειτε τι μπορειτε να εχετε ως μελη

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

 

 

 

ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ - ATHINA MAXIMOU

Y0WTWImt

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1975. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε.). Παρακολούθησε για τρία χρόνια μαθήματα φωνητικής και κλασικού τραγουδιού καθώς και μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού για έξι χρόνια.

Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Βασίλης Παπαβασιλείου (Όπως σας αρέσει του Σαίξπηρ, Φίλος όχι αστεία του Κάρλο Γκολντόνι, Η Ψευτοϋπηρέτρια του Μαριβό), ο Γιάννης Ιορδανίδης (Dolly), ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος (Οθέλλος) σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας. Με την παράσταση Οθέλλος συμμετείχε στο Ελληνικό Φεστιβάλ στο Ηρώδειο το καλοκαίρι του 2006.

Για τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία Αυτή η νύχτα μένει, σε σκηνοθεσία Νίκου Παναγιωτόπουλου κέρδισε το βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου στα Κρατικά Βραβεία Ποιότητας του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (2000). Συμμετείχε επίσης στις ταινίες: Beautiful People σε σκηνοθεσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου (2001), Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου σε σκηνοθεσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου (2002) και Το μυστικό του Νοέμβρη σε σκηνοθεσία του Τάκη Παπαγιαννίδη (2003).

Συμμετείχε επίσης και στις τηλεοπτικές σειρές: Χορεύοντας στη σιωπή, βασισμένο στο βιβλίο του Γιώργου Πολυράκη, σε σκηνοθεσία του Γ. Κορδέλα και παραγωγή του τηλεοπτικού καναλιού Alpha (2002-2003) και 10η Εντολή, αυτοτελή επεισόδια βασισμένα σε πραγματικές ιστορίες, σε παραγωγή του Π. Κοκκινόπουλου για το τηλεοπτικό κανάλι Alpha (2004 - 2005).

 

 

2 φωτογραφιες για τα μελη του site μας

 

0 Extra Videos Για τα μελη μας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CORYRIGHT 2009
paparazzi gr